lördag 30 januari 2010

forts Varanasi ...

Forsta kvallen i Varanasi var vi ute pa en battur langs alla Gath pa Gagnes. Vi sag bl a likbranning och badande manniskor. Gagnes ar superskitig och det ar rent ut sagt farligt att bada i den, men man bryr sig inte. Vi satt sedan i batarna och tittade o lyssnade ocksa pa en cermoni, dar man tillbedjer floden.,  som raknar som alltings moder. Denna cermoni utfor man varje kvall.
Igar var vi pa en tur till den plats dar Buddha startade sin lara. efter det besokte vi en sidenaffar. De visade forst sangoverkas, som var en orgie i vackra farger och monster. Alla var lite forsiktiga, men sedan kom det fram schalar och tyger till klader. Da borjade kopfesten. Vi var dar i ca 4 timmar och vi handlade en del.
Vi har akt cykelrickshaw o autorickhaw. Det ar en upplevelse i sig. Det gar inte att rattvist beskriva trafiken, det maste upplevas. Men det narmaste man kan kalla det ar KAOS. Bilar, motorcycklar, rickshaws, cyklar o kor i en enda rora.
Idag har jag fatt massage pa hotellet och vi tanker bara lata oss. Vi bor fint, med en tradgard vi kan sitta och sola i. I morgon aker vi vidare till naturreservatet Bandargarn, en tagresa pa ca 8 timmar o 3 timmars jeep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar