torsdag 25 februari 2010

Jodpur - Ranakpur - Udaipur

Vi har nu kommit till Jaipur. Det har varit lite svart med datorer. Pa manga stallen finns det ingen dator eller sa ar det fler som vill till.
Vi var tva natter i Jodpur. Vi sag bl a fortet i Jodpur. Det var helt fantastiskt fint. Sen gick vi omkring pa basarerna och bara tittade. Mycket folk som vanligt. Vi bodde i ett mycket fint rum. Hans har skickat bilder via mobilen.
Sedan akte vi till Ranakpur, dar vi stannade en natt. Vi var och tittade pa ett Jaintempel. Bilder skickade via mobilen. Vi var dar ocksa pa kvallen da det var kvallsmassa. Turister fick bara narvara en halv timme. Forst slog man pa trummor. Det var en helt otrolig akustik i templet. Efter det bad man. Man gick fram till altaret och dar var en liten eld pa ett fat som man svangde runt. Man gjorde detta familjevis. Sedan satte man sig ner framfor altaret och sen fick vi inte vara med langre.
Efter Ranakpur  fortsatte vi till Udaipur. En stad, som ligger vid en sjo. Dar, som overallt annars var det lite vatten. Udaipur ar bl a beromt for att man har spelat in en James Bond film dar. Staden ar inte sa stor och vi gick mest omkring. Besokte ett tempel. Vi stannade dar i 3 natter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar