torsdag 25 februari 2010

Kvinnor - Man

Vi har i stort sett inte traffat pa nagon yrkesarbetande kvinna. Pa kontoret som hjaplte oss med bilen fanns det tva kvinnor och i en affar var det agarens dotter, som betjanade oss. Det ar de enda kvinnor som vi traffat pa. Pa hotell, restauranger, affarer etc. ar det bara man som jobbar. De gor allt.
Men...  vi har sett manga kvinnor som grovarbetar. Bade vid vagarbete och vid byggen. De bar ofta sten eller annat. Mycket harda jobb.

1 kommentar:

  1. I mitt team på jobbet har vi tre tjejer från indien. De är programmerare. 2 av dem har fått betydande roller och lär i sin tur ut till nya i teamet (killar).
    Totalt har 3 personen fått komma till Sverige (2 av dem tjejer). Jag hör inte så mkt om detta men kan tänka mig att det sticker mkt i ögonen på de andra. De som har varit i Sverige och jobbat har nu slutat. En tjej skulle flytta hem till sina föräldrar och ta hand om dem för de började bli gamla. En kille som varit i Sverige hade tydligen gift sig med ngn från något särskilt kast så han kunde inte jobba mer! Ifall detta vara sant eller ej vet jag inte..

    SvaraRadera